A MEDIROLL Orvostechnikai Kft., mint orvostechnikai eszközökkel, kórháztechnikai és laboratóriumi berendezésekkel foglalkozó szakembergárda, ezúton ajánlja fel szolgáltásait.

A vállalat ebben az összetételben több mint tíz éve funkcionál, szakmai felkészültségét tekintve több évtizedes orvostechnikai gyakorlattal rendelkező szakemberek alkotják, akik a legnagyobb magyar orvosiműszer gyártó cég kutató-fejlesztő bázisának megteremtői voltak.

Hagyományainkat megőrizve kiemelten foglalkozunk az alábbi szakterületekkel:

- Audiometria (audiométerek és tympanométerek)
- Sterilizálás technika
- Orvosi lámpa család (operációs, vizsgáló és terápiás lámpák)
- Higiénés eszközök (EH-tű megsemmisítő)
- Háziorvosi, kórházi mobiliák gyártása, forgalmazása

Szakembereink ismeretei sokkal szélesebb skála művelését teszik lehetővé, a szakmai összetétel a tevékenységi kör maximális kiszélesítésére, speciális igények teljesítésére alkalmas.

A 6-8 fős magasan kvalifikált, egyetemi végzettséggel rendelkező magot (villamos- és gépészmérnök) beruházásokban nagy jártassággal és gyakorlattal rendelkező speciális feladatok elvégzésére is alkalmas kivitelező gárda teszi egységes egésszé. A már említett több évtizedes kutató- fejlesztői, beruházói gyakorlat a vállalat dinamikus fejlődésének biztosítéka, melyet tovább erősít a térség egészségügyi bázisaival kialakult hosszú évekre visszanyúló kapcsolat. A DEOEC Debrecen, a Kenézy Gyula Kórház, mint orvostechnikai hátterek felbecsülhetetlen értékkel bírnak. A vállalat kapcsolatrendszere, mely számos külföldi és belföldi partner vállalat részvételét feltételezi, lehetővé teszi a legigényesebb piaci igények kielégítését is. Az elmúlt évek magánorvosi eszközellátásában, a privatizációs eszközháttér biztosításában a kialakított választékunk az Önkormányzatokkal és az Egészségügyi Szolgálatokkal is kiemelkedő kapcsolatot eredményezett.

Az egészségügy részét képező orvosi és laboratóriumi bútoroktól kiindulva jutottunk el a szinte teljes irodabútor választékunkhoz amely eredeti szakmánknak minden szempontból kiváló kiegészítésévé vált. A birtokunkban lévő műhelykapacitás egyedi igények azonnali megoldását biztosítja ezeken a területeken is.

Jelentősebb referenciáink :

HBM Egészségügyi és Nyugdíjpénztár Székház teljes belsőépítészeti kialakítása
Berettyóújfalu Városi Kórház rekonstrukciójában orvostechnológia szállítása
Nyíregyházi Főiskola Számítógépközpont, Központi és Biológiai laboratórium komplett mobiliák
Ifjúsági Atlétikai Vb. 2001. Debrecen, Medical Center komplett gép-műszer és mobiliák
Tornász Vb. 2002. Debrecen, Főnix Csarnok sürgösségi gép-műszer és mobiliák
DEOEC PET Centrum orvosi gép-műszer és mobiliák

Jelentősebb képviseletek :

INNOMED MEDICAL Rt.
HEINE Optotechnik GmbH.
HYDROSUN Medizintechnik GmbH.
LSK-WINTRICH GmbH.

Legnagyobb vonzerőnek tartjuk az igen széles tevékenységi kört, amely alkalmassá teszi a vállalatot összetett feladatok fővállalkozási szinten történő megoldásásra is. A térségben sikerült szakmánkban elismerést szereznünk, a bizalomnak a jövőben is igyekszünk megfelelni, kérjük tegyenek próbára bennünket.

Cseke István
ügyvezető