Cégismertető

A MEDIROLL Orvostechnikai Kft. fő tevékenységi köre orvostechnikai eszközök gyártása. A vállalat saját fejlesztésű és gyártású orvostechnikai készülékeivel több, mint harminc éve jelen van a magyar egészségügy piacán.
2018 évet követően vállalatunknál jelentős profil-szűkítés történt. Ezt követően kizárólag audiometriai készülékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozunk.
Jelenleg az SA7 hordozható szűrőaudiométer, valamint az SA52 diagnosztikai audiométert kínáljuk partnereinknek.

Készülékeink általános jellemzői:
- hordozható, önálló működésű eszköz,
- egyszerű kezelő felület/érintőképernyős kijelző,
- robusztus alkatrész –és gyártástervezés,
- hosszú tervezett élettartam (10 év)
- hazai gyártói –és szerviz háttér (3 munkanapon belüli kalibrálás, garancián túli javítás)

A vezetés minőség iránti elkötelezettségét tanúsítja, hogy az első, ISO 9001szabvány szerinti minőség irányítási rendszer tanúsítását 2001-ben szereztük meg. Jelenlegi irányítási rendszerünk a 93/42/EEC direktíva szerinti követelmények szerinti, melynek való megfelelőséget független tanúsítás igazolja.

A több évtizedes fejlesztői, gyártói gyakorlat a vállalat stabil működésének biztosítéka, melyet tovább erősít a térség egészségügyi bázisaival kialakult hosszú évekre visszanyúló kapcsolat. A DEOEC Debrecen, a Kenézy Gyula Kórház, mint orvostechnikai hátterek felbecsülhetetlen értékkel bírnak.
Az elmúlt évek magánorvosi eszközellátásában, és a védőnői eszközháttér biztosításában kialakított választékunk az Önkormányzatokkal és az Egészségügyi Szolgálatokkal is kiemelkedő kapcsolatot eredményezett.
A vállalat kapcsolatrendszere, mely számos külföldi és belföldi partner vállalat részvételét feltételezi, lehetővé teszi a legigényesebb piaci igények kiszolgálását is.
Audiométereinkkel sikerült szakmánkban elismerést szereznünk, a bizalomnak a jövőben is igyekszünk megfelelni.


Cseke István
ügyvezető

A Cég neve: Mediroll Orvostechnikai Korlátolt felelősségű társaság.
Cégjegyzékszám: 09-09-000396
Adószám: 10404436-2-09
Székhelye: 4025 Debrecen, Postakert u. 10. Magyarország.
Nyílvántartó bíróság: Debreceni Törvényszék Cégbírósága.